Sokan esküsznek a régi népi gyógymód hatásosságára!

A fokhagymáról tudjuk, hogy sok áldásos hatása van. Ha fokhagymás tejet iszol, egy sor betegséget megelőzhetsz, illetve a már meglévő tüneteid enyhülhetnek.

Hozzávalók:

  • 5 dl tej
  • 2,5 dl víz
  • 10 gerezd zúzott fokhagyma
  • 2 kanél méz (elhagyható!)

Főzd min fél óráig a fokhagymát a vizes-tejes folyadékban. hagyd egy kicsit hűlni, majd szűrd le. Még langyosan keverd bele a mézet.

Ha lehet, lefekvés előtt fogyaszd! Fontos, hogy ne étkezés után! hagyj legalább 1 órát az étkezés után, és csak utána igyál belőle 1-1,5 decit. Jó ha fogyasztás előtt kicsit megmelegíted.

Mire jó?

Asztma –  enyhíti a tüneteit.

Tüdőgyulladás –  naponta akár háromszor is fogyaszd! Étkezések után 1 órával!

Szívproblémák – ez az ital hatékonyan csökkenti az LDL-koleszterin vagy más néven a rossz koleszterin szintjét, megakadályozza, a vérrögök kialakulását, és javítja a keringést. 

Ízületi bántalmak - naponta fogyasztva csökkenti az ízületi gyulladás tüneteit, a gyulladást és a fájdalmat.

Álmatlanság – a fokhagymás tej segít elaludni! 

Köhögés – Ha keversz bele egy kevés kurkumát, az lesz az igazi! A fokhagyma erős antibakteriális hatású, amely nagyon jó gyógyír a köhögés orvoslására. Ha még mézet is adunk hozzá, kiváló köptetőt kapunk.

Immunerősítés – a fokhagyma erőteljes antiszeptikus tulajdonságainak köszönhetően  nagyon hatékony az immunrendszer erősítésére és az emésztőrendszer egészségének fenntartására.

Nyirokrendszer -  Segít a szervezetben lévő mérgek eltávolításában.

Emésztés - A fokhagyma tisztítja az emésztőnedveket  és enyhíti a különféle hasmenéses megbetegedéseket.

Impotencia – A fokhagyma tej kiváló gyógymód impotenciára. Ezen kívül az étkezések mellé a főtt, vagy sült  fokhagyma sikeresen a a férfiak és a nők meddősége esetén is.

Isiász – köztudott, hogy a fokhagyma tej hatékony gyógymód isiász és egyéb  idegfájdalmak esetén. Folyamatos, rendszeres fogyasztása segít csökkenteni a isiász fájdalmait.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!